5 trucuri ca să nu te îngrași de Sărbători

by in Sfaturile doctorului, Topurile NutriDoc 26/12/2019

Sărbătorile de Crăciun sunt aici și împreună cu ele au venit și cadourile de la Moș Crăciun, vinul fiert savurat afară, în frig, sau împreună cu mesele tradiționale, pline de bunătăți. De cele mai multe ori, mesele copioase se întind pe ore întregi, au porții mari și conțin multe feluri diferite de mâncare delicioasă, dar plină de calorii.

Așa că, vă împărtășim aceste 5 trucuri simple, pe care puteți să le folosiți ca să vă bucurații de aceste delicii, fără a sacrifica silueta dorită.

  1. Fă mișcare între mese și evită să stai la masă perioade îndelungate. Încearcă, pe cât posibil, să îți scoți familia la o plimbare, înainte de a te așeza, iar, la masă.
  2. Hidratează-te corespunzător: bea multa apă, în special, dacă consumi alcool.
  3. Sari peste cină. Sigur ai avut un prânz consistent, alcătuit din mai multe feluri de mâncare, întins pe nenumărate ore.
  4. Consumă prăjiturile și cozonacul în prima parte a zilei, în cantitate limitată.
  5. Ca să îți fie ușor de contorizat, monitorizează-ți caloriile într-o aplicație, pentru a fi sigur ca nu depășești necesarul zilnic.

Cu aceste mici trucuri știute, vă urăm Sărbători fericite și Echilibrate! Iar dacă nu sunt suficiente doar aceste 5 trucuri, vă așteptăm cu o ofertă specială pe https://dieta-sanatoasa.ro/promotie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *